Pages

Sunday, February 10, 2013

Quinny Zapp Xtra Folding Seat

 
  • Perfect for taking along wherever you go- for a walk, in a car, train or airplane
  • Seat folds with frame easily and compactly
  • The highly maneuverable front wheels can rotate 360 degrees and are lockable
  • Comes with a sun canopy, shopping basket and adapters for attaching a Maxi-Cosi mico infant car seat
  • Travel bag, cup holder, footmuff and weathershield sold separately



Natural Mavis
RM 1700



Rebel Red
RM 1700



Pink Precious
RM 1700



Rocking Black
RM 1700



27 comments:

Anonymous said...

do you sell maxi cosi mico?

Nadiah & Zaki said...

if you want maxi cosi mico, our price is RM 800 (including shipping)

Nur Hazirah Abdul Aziz said...

As'salam...awak ada jual maxi cosi pebble?

qaseh said...

salam..

harga ni dah termasuk penghantaran ke?saya dari klang. quinny jenis ni dapat rain cover sekali ke?

Nadiah & Zaki said...

@qaseh..

ye, harga dah termasuk kos penghantaran dari US ke Malaysia. rain cover (weathershield) dijual berasingan. yang disertakan sekali hanya sun canopy, shopping basket dan adapters untuk attach maxi cosi infant car seat

Linda Rahman said...

Sis yg ni blh lipat terus dgn seat dia kan?rm1700 siap courier n agk2 dpt bile?.,maxi cosi brp?

Nadiah & Zaki said...

Linda Rahman..

ye, seat boleh dilipat terus. harga termasuk postage dari US ke Malaysia. shipping terdekat insyaAllah awal April ni dan dijangka sampai Malaysia awal bulan Jun.

maxi cosi mico RM 800

Linda Rahman said...

Tu paling cepat ek sis. At least 3mnth ek max?

Nadiah & Zaki said...

2 bulan je tu :). a'ah, bulan April ni shipment yang terdekat

Anonymous said...

Salam. Kalo kita fold, saiznya kecik sama mcm zapp xtra sblm ni yg hny fold frame shj ke?

Nadiah & Zaki said...

saya dah upload gambar yang dah di fold di atas :)

mel said...

Slm. Bila stok da ready blh email sy.
melizah.ali@gmail.com

mel said...

Sy berminat nk beli

Anonymous said...

Berminat. Price including maxi cosi carseat how much? Email me at nyzahany@yahoo.com

shasha masrey said...

Yg nie still available x?

Nadiah & Zaki said...

yup, yang ni masih available :)

Cik CT said...

Sis, kalo nk reserve with payment for end of the year bleh tak?

Nadiah & Zaki said...

cik ct, emel akak ye.. nadiahnzaki@gmail.com

shasha masrey said...

Kakak kalu sy pown nak reserve for october blh x?

Nadiah & Zaki said...

shasha..

emel akak ye.. nadiahnzaki@gmail.com

purplebutterfly said...

Email me at eni_caya@yahoo.com when shipment arrived. Tq.

Putri Ereka said...

I ada terbaca quinny xtra 4 ni xde foot rest.. betul ke? If ada foot rest i nk beli..

mikamusz said...

Salam.. ada lagi tak stok Quinny Zapp Xtra ni untuk kaler Rebel Red?

Anonymous said...

Hi! Quinny ni ada lagi x? Saya berminat nk beli. Is Rocking Black still available?

E-mail:exminima@gmail.com

Imma said...

Assalam Nadiah..wassap me plz..wanna chat pasal quinny xtra2..do u accept swap?
My mobile is 0134808868
Thanx darl..

Imma said...

Assalam Nadiah..wassap me plz..wanna chat pasal quinny xtra2..do u accept swap?
My mobile is 0134808868
Thanx darl..

Nadiah & Zaki said...

@imma...saya tak ada whatsapp. suami je yang ada (+1402-4307638). boleh juga emel saya nadiahnzaki@gmail.com

My Blog List